Staalconstructies

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende staalconstructies. Van het leveren van een stalenbalk voor een aanbouw tot een complete staalconstructie voor een bedrijfspand. Daarnaast leveren wij ook de complete onder- en bovenbouw voor een loods of wagenberging.

De staalconstructies worden door ons uitgewerkt van constructeurs tekening tot de benodigde werkplaats tekeningen. Hiervoor gebruiken we het 3d tekenpakket van Tekla. Na het tekenen van de staalconstructie worden de stalenbalken gezaagd en geboord en de kop en voetplaten geproduceerd. Het zagen en boren wordt uitgevoerd door onze eigen cnc gestuurde boorzaagstraat. De kop en voetplaten worden gesneden op onze eigen plasmasnijmachine. Het samenstellen van de onderdelen wordt uitgevoerd door gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

Na fabricage ondergaat het materiaal de benodigde behandelingen. Hetzij stralen en spuiten, verzinken of poedercoaten.

Dagelijks zijn onze monteurs bezig met het opbouwen en afwerken van verschillende staalconstructies, uitgerust met modern materieel en gereedschap en voldoende kennis van zaken. Onze werkvoorbereiding zorgt ervoor dat onze monteurs over alle benodigde tekeningen en materialen beschikken.

Onze montageafdeling bestaat uit VCA*-gecertificeerd personeel.